Alla inlägg under juni 2010

Av Sandra Ljung - 8 juni 2010 20:24

Idag har jag och Charlie vart hemma hela dagen, Andreas har vart iväg på olika saker, nu är han ute och fiskar men jag fick nyss ett sms att han är på väg hem.

Charlie och jag har bara slöat framför tvn och datorn. Jag valde ut 100 bilder som jag fick framkalla gratis på fjui, behöver endast betala 29kr på frakten. Det vart mest bilder på Charlie men lite annat också.


 

Lillill, Charlie & Morgan


Igår åkte Lillill och jag till det där stället som jag nu vet heter forsnäset. Vädret var inte det bästa, men vi satt där i regnet och pratade. När vi skulle cykla hem igen var vi alldeles genom frusna, så det satt bra med en varm dusch när jag hade kommit hem.


     
Världens finaste son <3



//Sandra


bus

Av Sandra Ljung - 7 juni 2010 11:31

Sitter här framför datorn, har nyss käkat frukost.

Jag pratade med Lillill för en stund sedan och hon frågade om jag ville komma och jobba idag, vilket jag ville men sedan kom jag på att jag får ju föräldrarpenning så jag får inte jobba. Jag ringde till försäkringskassan för att fråga om dom kunde göra så att jag inte får några pengar för idag så att jag kunde jobba istället, men där sa automatrösten "det är många som ringer så det är ovanligt lång väntetid" och då kändes det inte som någon idé, att sitta och vänta hur länge som helst och en massa arbetstid som går bort på att man ska ringa och säga att man ska jobba.


älsklingälskling 


Jag köpte doves summer glow igår och tog på mig den igår kväll efter att jag hade duschat. Idag vaknade jag upp med lite färg faktiskt, dock så vart det lite fläckar på fötterna och streck på handlederna, men det beror väl på att jag inte smörjde in tillräckligt noga. Lukten är jag väl inte överförtjust i, men det är bara att använda en loition som luktar gott efteråt, så jag är nöjd med mitt inköp.



Idag ska Lillill och jag cykla till det där stället som hon skulle visa mig, och kanske ska vi bada. Men det blir när hon har slutat jobba.


Nu ska jag börja göra mig i ordning.


//Sandra

Av Sandra Ljung - 6 juni 2010 18:26

Det var inget cyklande till det där stället som Lillill skulle visa mig idag, vädret har inte varit det bästa, men nu sticker solen fram lite bakom molnen.


Jag gick till Lillill en sväng idag istället och vi spelade ett parti skip-bo (som vanlig) och denna gång förlorade jag ganska stort. Sedan gick vi hem till Sanna för att hälsa på en sväng, där satt Sanna och hennes syster och tittade på tennis. När vi hade varit där en stund gick vi till Delins och köpte lite mat. Sedan gick jag hen och gjorde ungsstekt falukorv med mos.
Nu har jag nyss ätit och sitter här.
Men nu ska jag gå och ta hand om disken och sedan torka golven.


// Sandra

Av Sandra Ljung - 5 juni 2010 22:54

Nu har jag inte bloggat på någon dag, men så blir det ibland.

I Torsdags åkte jag och Charlie till Bollnäs för att jag skulle göra min kusin Annelis hår och smink till studentbalen. Hon fick "en bulle" (touperat och sedan slät kammat) uppe på hjässan, flätor på sidorna av huvudet, ett spänne bak, lockar av håret som hängde löst och små stenar fästa på hjässan. Hon vart jätte fin med klänningen och allt och jag är så glad att hon vart nöjd med håret. Jag får lägga in en bild sen när jag har fått någon, jag knäppte tyvärr ingen själv.

Efter att vi hade vart där så åkte vi hem till pappa som fyllde år den dagen. Sedan sov jag och Charlie där.
På Fredagen tittade vi på flera avsnitt av one three hill, klockan sex-sju på kvällen kom farmor,farfar,två av mina farbröder Fredrik och Tommy, min kusin Stefan, hans tjej och Andreas för att gratta pappa. Vi käkade smörgåstårta och kubb. Charlie fick nya kläder av farmor och farfar. När alla hade åkt hem så spelade jag, pappa och Andreas ett parti maxiyatzy, jag vann. Sedan åkte jag, Charlie och Andreas hem. Charlie som hade varit vaken nästan hela dagen sov hela vägen hem och till klockan 4-5 i morse.


Idag har det vara varit lungt, vi köpte en pizza som vi delade på ute i det fina vädret sedan satt vi ute en stund och njöt av solen. Hela kvällen har jag bara tillbringat inne framför tvn och tittat på film.


 

(Andreas och Charlie)


I morgon ska jag och Lillill cykla till nåt ställe om vädret tillåter, och kanske bada, men usch vad kallt! jag tror inte att jag kommer att komma i om vi skulle bestämma oss för att bada.


//Sandra

Av Sandra Ljung - 1 juni 2010 21:41

Jag har fått hicka! det är så jobbigt.


Idag har jag varit ute och gått med Charlie och Matilda & Theo en sväng på Ljusdal, vi käkade lite glass och Matilda letade efter en present.

Sedan gick jag hem och lagade mat, eller ja stekte korv vi åt potatissallad och korv idag. När Andreas kom hem från jobbet så käkade vi.

Sedan gick vi upp på bvc för matprat, men vi gick hem tidigare än dom andra eftersom att Charlie skrek så mycket.

Sedan träffade jag Lillill för att vi skulle plugga lite, Andreas åkte iväg för att sjösätta en flotte. Men pluggandet gick inte bra eftersom Charlie inte var på humör, så vi gick lite istället.

Nu ligger jag alldeles utmattad i soffan och kommer nog somna snart.



//Sandra

Presentation


Jag heter Sandra och bor i Ljusdal tillsammans med min sambo Andreas och våra söner Charlie & William.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards