Alla inlägg under juni 2010

Av Sandra Ljung - 17 juni 2010 13:58

Jag blir tokig på grannarna när dom håller på att borra eller vad dom nu gör, det låter hur mycket som helst, och dom gör det ofta.


 

Idag har Charlie och jag varit iväg på bvc för att väga och mäta honom. Nu väger han 7015g och är 65cm lång. Han har en jätte fin kurva sa dom på bvc. Det är alltid kul att höra att allt är som det ska med honom :) Men dom sa att vi inte behöver ge han så mycket mat (potatis och sådant) eftersom att han går upp som han ska ändå. Så han ska få det en gång per dag istället för två, sedan får man utöka med tiden.


Nu ligger gullungen och sover och jag ska snart tvätta, plocka lite och skriva en matlista till veckan.


//Sandra

Av Sandra Ljung - 16 juni 2010 11:11

I går när jag skulle göra pannkakor så började ryka jätte mycket när jag hade i margarin och sen kom det en låga från plattan. Vilken panik jag fick! tänk om det hade börjat brinna, tänk om hela lägenheten hade brunnit ner, hela våningshuset. Men som tur var så gick det bra, jag tog av stekpannan och lät plattan svalna lite innan jag fortsatte.


Idag ska jag och Charlie vara med Lillill en sväng, men någon tid har vi inte bestämt ännu.



//Sandra

Av Sandra Ljung - 15 juni 2010 12:29

Idag när jag hade vaknat så gick jag och tömde upp ett bad till Charlie, sedan fick han bada. Han tycker ju att det är så skönt, han ligger där och flinar och sprattlar lite.

Efter badet fick han babymassage. När jag skulle ta fram kläder till honom så pinkade han på golvet, så det var bara att torka.


Nu ligger hjärtat och sover, jag ligger framför tvn och datorn och vilar lite.


 

Bild tagen av Lillill när vi var i Rengsjö.


//Sandra

Av Sandra Ljung - 14 juni 2010 12:11

I morse steg jag upp halv elva, men hade vaknat av och till sedan klockan sex ungefär.

Andreas har börjat jobba igen så nu är Charlie och jag ensam hemma på vardagarna igen.

Idag har jag inte hunnit med så mycket eftersom att jag steg upp så sent, käkat frukost och titta på tv bara.


Charlie fick lite potatis med majs, barnmat från semper, igår och idag. Det tyckte han mycket bättre om än potatisen jag kokade till honom förut. Så nu bilr det potatis för han 14 dagar framåt, sedan kan han få något annat.


 


Idag ska jag försöka få lite ordning här hemma, börja med disken som tar upp nästan hela köket nu.

Varje gång vi städar så säger vi att nu ska vi hålla det så här, men bara några dagar senare så är det bombnedslag här hemma igen.


//Sandra

Av Sandra Ljung - 13 juni 2010 15:32

Någon grillning i solen vart det inte i Torsdags. Emelies tåg vart två timmar sent pga en brand vid spåret. Så det vart en sen grillning när solen hade gått ner, kanske var lite osmart att käka ute eftersom att det hade blivit ganska kallt och man skyndade i sig maten. Men gott var det :)

När vi hade grillat klart och kommit in spelade jag, Andreas och Emelie pictionary sedan somnade Andreas och Emelie i en varsin ände av soffan och jag satt mitt i klar vaken, men jag väckte Emelie och vi gick och la oss i sängen.


I Fredags tog Emelie och jag en tripp på Ljusdal. Precis när vi skulle gå kom Lillill och hon hängde med oss en sväng. När vi var på väg till coop träffade vi Matilda och teo som slog oss följe.

Emelie handlade lite grejer, blekning, pensel, inpackning, blomma till mamma och lotter till pappa. När vi var färdig och hade kommit hem igen vart det bara att laga mat, äta och och handladepacka och sedan gå till tåget som gick 18:10. Mamma hämtade upp oss i Bollnäs, sedan åkte vi och handlade och sen till Rengsjö, där vi bara tog det lugnt hela kvällen.


Emelie hos mormor i vid Julen 09 


Lördag och vi klev upp i tid för att jag skulle hinna göra Emelies hår. Jag hade först i askorbinsyra för att få bort det gröna i håret som kommer från hennes dusch på Gotland. Sedan klippte jag henne, helform och ökande längder och sist så gjorde jag folieslingor i hela hennes hår med blekning. Blekningen som vart över satte jag i Lindas hår.

Sedan tittade jag tågtider för att åka hem och då var det ett tåg som gick en halvtimme senare och sedan gick det inte något förrens klockan 22:00 på kvällen. Så då vart det stressigt, Emelie fick låna mammas bil för att skjutsa mig till Bollnäs. När jag kom till station så var det ett tåg som stod i vägen för att man skulle kunna gå över till perrongen där jag skulle kliva på mitt tåg. Jag stod på andra sidan och väntade och en liten stund senare kom mitt tåg och dom sa att alla måste ta trapporna, och där skulle jag upp med barnvagnen för en lång trapp, men killen som jobbade på tåget kom och hjälpte mig att bära upp den.

Vid sextiden var jag hemma i Ljusdal igen. Klockan nio kom Lillill och kikade på film med Andreas och mig, sedan spelade vi sant eller falskt och jag vann.


Idag har Jag, Andreas och Charlie varit på kalas till Charlies kusin Oskar som fyllde fem. Vi kom hem för en liten stund sedan, innan Andreas mamma skjutsade hem oss så köpte hon två paket blöjor och fyra burkar mat till Charlie, det var gulligt. Får se om han tycker bättre om den maten än potatisen som jag kokade till honom tidigare i veckan.


 


I Fredags så skulle jag klippa naglarna på Charlie men råkade klippa honom lite tummen så att han började blöda, oj vad han skrek och vad dåligt samvete jag fick! Men det gick bra, en liten stund senare så skrattade och pratade han som vanligt igen.


Det var kul att träffa Emelie en sväng, det är ju så sällan.


//Sandra

Av Sandra Ljung - 10 juni 2010 16:48

Solen skiner och det är strålande väder ute, och här sitter jag inne! Men jag ska ut senare när Emelie kommer. Då ska vi grilla och njuta av solen.


Linda kom i morse vid tio tiden, då hade jag nyss stigit upp. Jag gjorde slingor på henne, blekningen räckte precis till. Sedan käkade vi Lunch, spaghetti och carbonarasås.

Tio över fyra åkte Linda med tåget hem, hon hade gärna stannat men hon måsta till skolavslutningen i morgon.


 


Vid sex är Emelie framme då ska jag & Charlie gå och möta upp henne på stationen, sedan ska vi till coop för att köpa flintastek och strips.



Idag fick jag två paket med posten! Ett var med nagelsetet till Charlie som jag vann på tradera och det andra innehöll alla korten jag skickade till framkallning. Nu får jag lust att framkalla fler kort, det är så kul att ha kort istället för bilder på datorn, måste köpa fotoalbum!

En annan sak som är kul är att köpa saker på nätet och få hem med posten. Jag älskar att öppna paket, även fast jag vet vad dom innehåller, men självklart är det roligare om man inte vet. :)


Nu ska jag städa innan Emelie kommer.


//Sandra

Av Sandra Ljung - 9 juni 2010 22:09

Idag var jag iväg till Lillhaga för att fixa Lillills lillasyster Evelinas hår till niornas bal. Jag lockade hela hennes hår med plattång, lösa hängande lockar, sedan satte jag upp dom som en "boll" (inte lika runt som en boll) med hårspännen bak på huvudet men lät några lockar hänga ner, så att det såg avslappnat men ändå snyggt och fixat ut. Hon vart nöjd så det  var kul :)


Frisyrer jag gjorde under min tid på Svenskafrisörskolan


Annars har jag inte uträttat så mycket vettigt idag.

I morgon kommer först Linda hit och jag ska bleka slingor i hennes hår yttligare. Sedan vid sextiden på kvällen kommer Emelie från Gotland hit, det ska bli kul att träffa henne. På Fredag ska jag klippa och bleka slingor på henne.

Det är kul att få jobba lite, jag längtar tills jag får börja jobba på riktigt på salong.



//Sandra

Av Sandra Ljung - 8 juni 2010 21:20

Andreas kom hem med två abborrar och en jätte stor gädda, fyra kilo tror jag den vägde. På vägen in med båten igen höll dom på att dra upp en dubbelt så stor. Jag vet inte om man vågar bada i sommar, haha.


 


Den ser så elak ut, den såg elakare ut på den andra sidan än vad bilden visar.

Nu står Andreas i köket och håller på att rensa Gäddan. Får se om det blir gädda på menyn någon dag då.


//Sandra

Presentation


Jag heter Sandra och bor i Ljusdal tillsammans med min sambo Andreas och våra söner Charlie & William.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards