Alla inlägg den 13 juni 2010

Av Sandra Ljung - 13 juni 2010 15:32

Någon grillning i solen vart det inte i Torsdags. Emelies tåg vart två timmar sent pga en brand vid spåret. Så det vart en sen grillning när solen hade gått ner, kanske var lite osmart att käka ute eftersom att det hade blivit ganska kallt och man skyndade i sig maten. Men gott var det :)

När vi hade grillat klart och kommit in spelade jag, Andreas och Emelie pictionary sedan somnade Andreas och Emelie i en varsin ände av soffan och jag satt mitt i klar vaken, men jag väckte Emelie och vi gick och la oss i sängen.


I Fredags tog Emelie och jag en tripp på Ljusdal. Precis när vi skulle gå kom Lillill och hon hängde med oss en sväng. När vi var på väg till coop träffade vi Matilda och teo som slog oss följe.

Emelie handlade lite grejer, blekning, pensel, inpackning, blomma till mamma och lotter till pappa. När vi var färdig och hade kommit hem igen vart det bara att laga mat, äta och och handladepacka och sedan gå till tåget som gick 18:10. Mamma hämtade upp oss i Bollnäs, sedan åkte vi och handlade och sen till Rengsjö, där vi bara tog det lugnt hela kvällen.


Emelie hos mormor i vid Julen 09 


Lördag och vi klev upp i tid för att jag skulle hinna göra Emelies hår. Jag hade först i askorbinsyra för att få bort det gröna i håret som kommer från hennes dusch på Gotland. Sedan klippte jag henne, helform och ökande längder och sist så gjorde jag folieslingor i hela hennes hår med blekning. Blekningen som vart över satte jag i Lindas hår.

Sedan tittade jag tågtider för att åka hem och då var det ett tåg som gick en halvtimme senare och sedan gick det inte något förrens klockan 22:00 på kvällen. Så då vart det stressigt, Emelie fick låna mammas bil för att skjutsa mig till Bollnäs. När jag kom till station så var det ett tåg som stod i vägen för att man skulle kunna gå över till perrongen där jag skulle kliva på mitt tåg. Jag stod på andra sidan och väntade och en liten stund senare kom mitt tåg och dom sa att alla måste ta trapporna, och där skulle jag upp med barnvagnen för en lång trapp, men killen som jobbade på tåget kom och hjälpte mig att bära upp den.

Vid sextiden var jag hemma i Ljusdal igen. Klockan nio kom Lillill och kikade på film med Andreas och mig, sedan spelade vi sant eller falskt och jag vann.


Idag har Jag, Andreas och Charlie varit på kalas till Charlies kusin Oskar som fyllde fem. Vi kom hem för en liten stund sedan, innan Andreas mamma skjutsade hem oss så köpte hon två paket blöjor och fyra burkar mat till Charlie, det var gulligt. Får se om han tycker bättre om den maten än potatisen som jag kokade till honom tidigare i veckan.


 


I Fredags så skulle jag klippa naglarna på Charlie men råkade klippa honom lite tummen så att han började blöda, oj vad han skrek och vad dåligt samvete jag fick! Men det gick bra, en liten stund senare så skrattade och pratade han som vanligt igen.


Det var kul att träffa Emelie en sväng, det är ju så sällan.


//Sandra

Presentation


Jag heter Sandra och bor i Ljusdal tillsammans med min sambo Andreas och våra söner Charlie & William.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards