Direktlänk till inlägg 16 december 2010

Smält plast med välling

Av Sandra Ljung - 16 december 2010 21:45

-------------------------------------------------------------------------------------------------

2010-12-14


Nu var det några dagar sedan jag skrev något igen.


I Fredags åkte vi ju till Mathilda på tjejmiddag. Innan klippte jag hennes hår och det vart bra, men jag ska klippa det kortare någon dag.

Middagen var super god, potatisgratäng med kött och sallad med grekisk dressing. Det var jag, Mathilda, Sanna, Lillill, Charlie & Theo som var med på middagen.

Efter maten tittade vi på idolfinalen och pratade en massa.

Charlie & jag stannade över natten.


På Lördagen steg vi upp och käkade frukost sedan klädde vi på pojkarna och gick ut. Charlie åkte pulka för första gången och Theo sprang bredvid. Efter promenaden la vi småttingarna i varsin vagn och dom fick så ute i det fina vädret och sova.

Klockan tolv skjutsade Mathilda & Lars mig till romerska spa där jag fick en ansiktsbehandling av Lillill, under tiden var Charlie med Mathilda, Lars & Theo. Gud så skönt det är med ansiktsbehandling! man känner sig så fräsch efteråt.

Efter ansiktsbehandlingen kom Mathilda hämtade mig. Då åkte vi hem till mig och hämtade Charlies vagn. Sedan följde jag & Charlie med dom på Albins och efter albins kom mamma hit för att umgås med Charlie och mig.

Jag, mamma & Charlie gick på finess där mamma bjöd mig på lunch och Charlie fick en glasskula.

Mamma åkte med fyra tåget hem och då gick jag & Charlie hem.

Resten av kvällen spenderades hemma.

--------------------------------------------------------------------------------------------------


Började att skriva detta inlägg i förrgår men hann inte skriva klart det då eftersom att jag skulle se tv och Andreas ville ha datorn. Men nu kommer resten..


I Måndags gick Charlie & jag till bvc. När vi kom dit satt det massa barn och föräldrar i en ring och sjöng luciasånger så vi satt och sjöng med dom innan vi gick in och vägde & mätte Charlie. Nu väger han 9.920 kg och är 73.3 cm, Jag trodde att han skulle väga över tio men så var inte fallet, han växer i alla fall som han ska och har en jätte fin kurva, så det är skönt. Efter kollen stannade vi kvar på bvc och lekte lite.

När vi var hemma igen kom min kusin Anneli. Vi lagade lite lunch och när Charlie hade somnat började jag att klippa hennes hår. 18.10 gick hennes tåg hem igen, och hon gick härifrån fin och nöjd med håret :)


 


I Tisdags gick jag och Charlie till bvc igen för att leka med Mathilda och Theo. Efter bvc gick vi på dollars en sväng och sen följde Charlie & jag Mathilda & Theo till bussen.


I går kom Mathilda hit vid nio tiden efter att hon lämnat Theo på dagis. Vi kikade på lite film åså till det var dags att hämta Theo. Då följde Charlie & jag med. Vi köpte även pizza och gick sedan hem hit igen.

Halv fem åkte Mathilda & Theo hem.


I dag kom Mathilda hit vid nio igen. strax före tio gick vi ut, jag och Charlie följde henne till Arbetsförmedlingen. Sedan gick vi och kikade runt lite på Ljusdal. Efter ett hämtade vi Theo på dagis. Sen tog vi tvåbussen till Tallåsen.

När vi kom dit gav jag Charlie mat och Mathilda letade fram kläder som är för små för Theo som Charlie har fått låna nu.

Andreas kom och hämtade Charlie & mig vid fyra-halv fem.

När vi kom hem började jag med maten. Jag ställde potatisen på en platta och knäppte på efter en liten stund märkte jag att jag hade knäppt på fel platta! På plattan som jag hade knäppt på stod Charlies välling burk som är i plast! Ja det slutade ju med att hela plattan vart täckt med plast och vällingspulver, tur att jag upptäckte det i tid.

Ja sen dess har jag gjort ren plattan, nattat Charlie, ätit och duschat.


Nu blir det glögg med mandlar och julklappsinlsagning! :)


Årets första julkort trillade ner i brevinkastet i dag, det var från storasyster Emelie :P


//Sandra

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sandra Ljung - 23 april 2013 14:32

Kanske dags att väcka liv i bloggen igen. Nu var det läängesen jag skrev och mycket har hänt sen dess! Tittade på det senaste inlägget jag skrev och då hade Charlie åkt karusell för första gången, efter det var vi två gånger till furuvik den som...

Av Sandra Ljung - 21 juli 2012 18:08

I dag har jag, Charlie, William och svärmor varit på marknaden som just nu äger rum här i ljusdal. Charlie åkte karusell för rösta gången i sitt liv och han älskade det :) Efter marknadsbesöket bjöd svärmor oss på lunch på resturang. Under måltiden...

fia

Av Sandra Ljung - 20 juli 2012 23:11

I morse kom Charlie och väckte mig 5-halv 6. Eftersom att jag var jätte trött så tänkte jag att man kanske skulle piggna till lite om vi gick ut och tog med frukosten till en lekpark, men tyvärr blåste det alldeles för mycket så frukosten åt vi på ba...

Av Sandra Ljung - 15 juli 2012 22:27

             I går tog vi en spontantripp till hembygdsgården i Rengsjö där lillasyster Linda jobbar på cafét i sommar. Vi åt middag där, Charlie åt våffelbuffé, Andreas en macka med hemost och jag en utsökt ost & skinkpaj. Linda bjöd även Ch...

Av Sandra Ljung - 10 juli 2012 20:22

En vecka går otroligt fort, för fort! Nu är vi hemma från Gotland igen och det känns knappt som att vi varit där för att veckan gick så fort. Men vi hade det underbart hela veckan :)             Dag 1 mån 2/7Vid halv fyra tiden på morgonen...

Presentation


Jag heter Sandra och bor i Ljusdal tillsammans med min sambo Andreas och våra söner Charlie & William.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards