Alla inlägg under november 2010

Av Sandra Ljung - 14 november 2010 16:57

Nu sitter jag hemma hos pappsen. Vi har nyss käkat bakad potatis med skagenröra, så jäkla gott! Nu sitter vi i tvrummet och ska titta på film (red eye).

Efter filmen blir det tårta och klockan åtta i kväll avgår mitt tåg hemåt.


När jag kom hit i dag så åkte vi och hälsade på farmor & farfar, där fikade vi fikabröd och tårta och spelade lite super nintendo. Charlie fick en ny overall av farmor, jag hoppas att han kan ha den, det finns en liten risk att den är för liten.

När vi kom hem till pappa så började vi med maten direkt hungriga som vi var. Medans maten stod i ugnen så spelade vi ett parti fia med knuff och jag tog hem segern :P Under spelets gång så kom även Lindas pojkvän hit. Och sedan käkade vi den mycket välsmakande middagen.


   

Enda bilden jag hittade på pappa, på Lindas dator men- Min pappa :) <3


När jag kommer hem i kväll så blir det förmodligen bara tv och sedan sängen, är super trött redan nu. Charlie vaknade halv åtta i morse så jag har varit uppe sen dess och i natt somnade jag inte förrns tre, så min trötthet är inte så konstig.


Nu ska jag titta på film, pappa tycker att jag är osocial och det är ju faktiskt hans dag i dag :)


//Sandra

Av Sandra Ljung - 13 november 2010 19:35

I går hade vi en hemmakväll framför idol med cola, chips, dipp och kaffe. Charlies gudfar Lars var också här och kikade på idol med oss.

Charlie somnade vid nio i går, han somnar alltid senare än vanligt när Andreas är hemma. Andreas jobbar ju kväll så han är bara hemma på helgerna när Charlie ska gåoch lägga sig.

Efter Idol kollade vi på en film och sedan gick vi och la oss.


I dag har Andreas jobbat, han åkte vid sex-sju tiden i morse. Så jag tänkte att jag skulle passa på att städa och göra fint här hemma samt laga en farsdagsmiddag (jag vet att det inte är farsdag i dag men i morgon åker jag till min pappa). Efter att jag hade dammsugit halva vardagsrummet så vart det något fel på dammsugaren! så typiskt! Men jag lyckades få det ganska fint hät hemma i alla fall.

En stund efter att Andreas kommit hem så käkade vi en mycket god middag, klyftpotatis, kyckling med afrikanska kryddor och currysås. Andreas fick ett farsdagskort av Charlie som vi har pysslat i hop i dag :)

För ungefär två timmar sedan åkte Andreas iväg för att umgås med sina kompisar och dricka öl.


Charlie red på Andreas axlar i dag, han skrattade och skrattade :P


Nu ligger jag i soffan, bloggar, tittar på tv och dricker Dr Pepper (älskar att det finns på stor flaska nu :P). Charlie somnade före sju i kväll så han kanske vaknar i natt.


Jag tror starkt att det spökar här hemma. I går när vi hade lagt oss så började datorn att låta, när jag gickför att kolla så var den av! (okej, den kanske kan låta ändå). I dag hörde jag att en lucka på skåpet slog igen (den var stängd så den måste ha öppnats först, eller så var det något annat). Charlie har en leksak som man kan spela in ljud på och sedan kan han tycka på en knapp och lyssna, jag spelade in "puss puss" på den i dag, en stund senare att jag och lekte med Charlie och när jag tyckte på leksaken så var det inget puss puss som hördes utan något annat typ läskit andningsljud. Jag sparde ljudet tills Andreas kom hem och han tyckte också att det var ganska mysko. Sedan när Andreas stod i duschen så upptäckte jag att ljuset i en ljushållare var uppochden vänt, och så var det inte i dag när jag dammtorkade där!

Jag måste erkänna att jag är lite rädd, men Andreas säger "jag tror att det finns en naturlig förklaring till allt", jag vet inte riktigt vad jag ska tro. men men det finns inte så mycket att göra åt saken, så jag får försöka tro att det är som Andreas säger.


Nu ska jag kolla på film och käka grönsaker & dipp :P


//Sandra

Av Sandra Ljung - 10 november 2010 21:31

Nu ligger jag här i soffan i mina stora ganska fula men jätte sköna blåa byxor och Andreas tröja, super mysigt!


I går kväll när jag skulle gå och lägga mig så tittade jag ut genom fönstret och där på marken låg ett vitt snötäcke! Första snön är så otroligt mysig, man blir alldeles upprymd. När jag såg att det snöade så vart jag tvungen att ringa till Andreas som jobbade, han fattade direkt varför jag ringde, haha.

Det är något speciellt med första snön.


 


I dag när Charlie och jag vaknade ställde vi oss vid fönstret och tittade ut, undra om han kommer i håg snön sen förra vintern? han var ju alldeles nyfödd då.


När lunchen stod i ugnen så passade jag på att gå ut med soporna, mest för att få gå ut i snön. På vägen in igen så kramade jag en liten snöboll, när jag kom in så fick Andreas som låg i soffan och vilade en kall överraskning :P


Charlie plutten vaknade i natt igen. Jag hoppas det går över snart och att han börjar sova hela nätterna igen.


//Sandra

Av Sandra Ljung - 9 november 2010 21:55

I dag har Marze varit hit och hälsat på mig & Charlie. Vi hade det mycket trevligt, först en fika på finess och sedan gick vi hem och kollade på tv & film. 21:10 tog hon tåget hem igen.


Två nätter i rad nu har Charlie vaknat. Först klockan tre, och i natt vaknade han halv ett, jag hoppas det inte kommer att bli en vana.


 


//Sandra

Av Sandra Ljung - 8 november 2010 18:58

  UNDERBARASTE   <3



I dag vart det en vilodag. Dock så känner jag mig lite sämre än vad jag gjorde tidigare i dag.

Nu ligger Charlie i sängen, lyssnar på musik och ska sova. Han har busat hela dagen och han höll på att somna när han fick kvällsvällingen men en stund efter att jag lagt honom i sängen så började han att gnälla, nu när jag knäppte på musik så vart han tyst, han somnar säkert snart.


I morgon kommer Marze hit så vi hinner träffas en gång till innan hon åker tillbaka till Norge. Lillill blir förmodligen också med. :)


Resten av kvällen kommer att bestå av tv, diskning och sedan sömn.


//Sandra

Av Sandra Ljung - 8 november 2010 13:08

Usch, fortfarande förkyld! halsontet har börjat gått över, men nu har jag blivit snuvig och hostig istället. Men det är väl sådant som hör vintern till.


Jag har gjort om min blogg lite, vilket kanske syns, igår och i dag. Den vart bättre nu tror jag, men jag är inte riktigt nöjd, men jag vet inte vad jag ska göra mer så den får se ut så här tills vidare.


 

Charlie har vart uppe och busat hela morgonen, han ska hela tiden vara där han inte får vara, leka med salddarna, tvspelet, brödrosten och ja sådant som inte är leksaker. Hela tiden får man spriga och lyfta iväg honom. Busunge!

Klockan tre i natt vaknade jag av att han gnällde och när jag öppnade ögonen så såg jag att han hade ställt sig upp i sängen och stod och tittade på Andreas & mig, haha. Han fick en flaska vällning och sedan somnade han om igen.


Nu sussar han igen, men kommer nog vakna om en liten stund och då är det full fart igen.

Andreas har åkt och lämnat in bilen på lagning. Jag har precis gjort klar maten och väntar på att han ska komma hem. I dag blir det lasagne, mumma!


Vad jag & Charlie ska hitta på i dag har jag inte planerat ännu. Man får helt enkelt se vad vi får lust till.


//Sandra

Av Sandra Ljung - 6 november 2010 13:26

I Torsdags åkte jag och Charlie till mamma, Leif och Linda. Mormor, mamma och Linda kom och hämtade upp oss på stationen. Innan vi åkte hem till mamma så hälsade vi på mormor, där fick vi en massa fika. Charlie tyckte att det var väldigt gott med sockerkaka :P

När vi kom hem till mamma så började Linda och jag att fixa maten och mamma och Leif åkte och införskaffade en spjälsäng.

När dom kom hem igen så käkade vi, tunnbrörulle, en av dom absolut godaste maträtterna.


När Charlie hade somnat så började vi att kika på film och äta en massa godis. Första filmen vi kollade på var Grottbjörnensfolk, helt okej. Den andra hette sjöfartsnytt, den var bara seg.

Efter två filmer var vi trötta och gick och la oss.


 

I går åt vi en brakfrukost. Sedan klippte jag mammas hår, hon vart riktigt nöjd :)

Charlie ålade sig fram till lådan där pyret och hennes kattungar låg och sedan kikade han ner och sa "hej", haha han är så söt.

Charlie har gjort många framsteg nu på sistonde, det går så fort, Efter att han hade badat så kröp han när han jagade pyret (han har krypt en gång förut när pappa var barnvakt) och på morgonen ställde han sig själv upp i sängen, dagen innan ställde han sig upp med hjälp av en kartong här hemma.


 


Vid fem tiden tog Charlie och jag tåget hem igen.

I går kväll hade vi myskväll, kikade på idol och sedan på en film med Chips och glass.


Jag börjar bli sjuk, jag kände av det i går när jag vaknade, att jag hade ont i halsen och i går kväll förs jag jätte mycket. I morse när jag vaknade hade jag ingen röst, men nu har jag fått den tillbaka men jag har fortfarande ont i halsen.


Nu ska jag laga mat snart, sedan får man se vad dagen har att bjuda på. Det kanske blir filmkväll med save och Lillill i kväll.



//Sandra

Av Sandra Ljung - 3 november 2010 21:55

I dag åkte vi till bvc för att väga och mäta Charlie, som vanligt verkade han tycka det var jätte kul att vara där (förutom när han får spruta då). Nu väger han 9,610 kg och är 72 cm lång. På bvc sa dom att han är exemplarisk (ja man får skryta om sitt barn), och det är ju alltid kul att höra att han växer precis som han ska :)


Det bästa     <3


Efter bvc åkte vi till coop och införskaffade lite mat. Sedan åkte vi hem och lagade maten.

Andreas åkte till jobbet. Jag och Charlie har varit hemma hela dagen. Pluttus har varit vaken hela dagen nästan så han somnade någon minut över sju i kväll.

Jag har spenderat kvällen med att kika på tv, städat, diskat och bytt sängkläder.


I morgon åker jag och Charlie kanske till Bollnäs till min kära mor, och stannar där tills på Fredag. Om det inte blir i morgon jag åker dit så blir det på Fredag.

Vi är bjuden på 40års fest hos min moster på Lördag och om vi ska dit så är det lämpligare om jag & Challe åker till mamma på Fredag. (oj vad många Fredag det blev!)


//Sandra

Presentation


Jag heter Sandra och bor i Ljusdal tillsammans med min sambo Andreas och våra söner Charlie & William.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13 14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards