Alla inlägg under november 2010

Av Sandra Ljung - 23 november 2010 19:47

Charlie har lyckats klura ut hur han ska komma ner till golvet igen när han ställt sig vid bordet, han sätter sig som en liten kluns rakt på rumpan, haha. Förut stod han och gnällde och jag eller Andreas var tvungen att hjäpla honom ner igen. Men nu kan han själv :P


Inget speciellt har hänt i dag, bara en vanlig tisdagsdag.


 


I morgon åker jag & Charlie och grattar lille Theo som fyller ett.

Vad vi annars ska göra i morgon är oklart, man får helt enkelt se.


Denna kväll fortsätter med Svergies skönaste famlijer och sedan Desperate housewives.


//Sandra

..

Av Sandra Ljung - 22 november 2010 21:55

I dag stannade Linda här tills klockan sex. Vi har haft filmdag idag och kikat på en massa gamla filmer. Jag har inte behövt lagat mat på hela dagen, Andreas lagade lunchen och Linda lagade middagen, skönt! Och det visade sig att det är väldigt gott med korvstoganoff med små kryddiga korvar! :)

Charlie har busat på som vanligt idag, han har börjat med någon grej, han skakar huvudet och låter, det ser jätte kul ut, haha.


Linda & Charlie fick vara med på bild idag igen, för dom är sockersöta :)


Andreas och jag funderar på att köpa ett hus, vi har hittat ett som verkar mycket bra. Guud vad skönt att flytta till hus! vilken skillnad från att bo i en liten etta.


//Sandra

Av Sandra Ljung - 21 november 2010 20:16

Nu är det snart slut på helgen.

I fredags var jag, Sanna, Lillill & Mikaela hemma hos Sanna och spelade spel och surrade. Sedan vart det utgång.

I går var jag ganska slut hela dagen. Lillill kom hit och hälsade på en sväng på kvällen.

I dag kom mamma, Linda & Leif hit. När dom skulle åka hem så bestämde sig Linda för att stanna. Så hon följde med mig till affären och sedan lagade hon maten, mycket god pasta med ostsås och bacon.


Charlie har precis somnat, Andreas sitter och kollar på och Linda har typ somnat i soffan.


Linda och Charlie på Charlies dop.


// Sandra

Av Sandra Ljung - 18 november 2010 22:09

Nu har jag gjort om bloggen igen, jag är nöjdare nu än i går men helt nöjd är jag inte.


I dag har det varit en hemmadag. Charlie fick ett bad vid lunch och som vanligt vart det dyngsurt överallt! Lillplutten älskar ju att plaska.

Annars har jag tvättat lite och städat ut Charlies garderob. Även fast lite kläder rensades bort så fick jag trycka in kläderna i garderoben så att dom skulle få plats, jag antar att det kommer att se ut som ett bombnedslag där om några dagar igen.


Bilden är inte från i kväll..


Charlie somnade före sju i kväll, då var han helt slut. Han somnade nästan när han höll på att äta kvällsvällingen.


I dag fick Charlie mig att börja skratta så att det kom tårar. Han smackade med läpparna och då gjorde jag det med vilket ledde till att han fortsatte och så höll vi på. Okej, det kanske inte låter så kul när jag skriver det här, jag antar att man måste ha varit här för att förstå riktigt :P Han är ju så jäkla söt!


I morgon ska jag umgås med Sanna & Lillill. Det vi har planerat för kvällen är att jag ska färga Sannas hår och kanske klippa Lillill, sedan ska vi spela spel och dricka lite alkohol. Å ja sen får man se vad kvällen har att erbjuda. Kul ska det bli! :)


//Sandra

Av Sandra Ljung - 18 november 2010 00:22

Håller på att redigera om bloggen, istället för att bli nöjd någon gång så blir jag bara irriterad på att jag aldrig blir nöjd!

Nä nu är jag trött. Bäst att gå och lägga sig.


God natt!

Av Sandra Ljung - 17 november 2010 21:39

I morse åkte jag, Charlie och Andreas hem till pappa och hämtade griskött till Andreas föräldrar. Vi hann inte hälsa på pappa så mycket eftersom att Andreas skulle hinna till jobbet, men vi hann ta en kaffe och kaka & prata lite med pappsen.

Med oss hem fick vi gulaschsoppa som jag har köpt av Lillasyster och hennes klass och pappa gav oss en stor burk med hallon :)


Charlie i bilen på väg till pappa.


 

När vi kom hem till Ljusdal så gick jag & Charlie med Mathilda och Theo på Ljusdal en sväng.

Det var svinkallt ute men ändå uppfriskande :)


//Sandra

Av Sandra Ljung - 16 november 2010 21:54

I dag har jag & Charlie tagit en tur runt kyrksjön. Det var skönt även fast det var ganska kallt, jag frös om benen och hakan men jag hade inga vantar på mig och jag frös ändå inte om händerna.


 


Jag klippte Andreas hår innan han åkte till jobbet i dag. När jag nästan var klar och höll på att effilera ut lite så råkade jag att ta fel sax! så ja, det vart värsta hacket, jag ville fixa till det men han sa att han kunde gå så, förmodligen hade han tröttnat på att sitta på den hårda mycket obekväma pallen, haha. Nu kommer jag nog inte att göra om det misstaget igen.


Nyss har jag kikat på desperate housewives och nu kollar jag på cougar town, efter det blir det nog sängen skulle jag tro.


//Sandra

Av Sandra Ljung - 15 november 2010 22:12

Har varit jätte trött hela dagen! Även fast Andreas gick upp med Charlie i morse.

Jag och Charlie har varit hemma hela dagen, kanske lite därför man är trött med.


Jag är på jakt efter en vinterjacka, men det är ju så svårt! Hittar ingen som jag känner "ååh den måste jag ha!" för, eller jag hittade en snygg men då var ju priset väldigt snyggt med. Att lägga ner jätte mycket pengar på en vinterjacka känns ganska dumt, känner jag mig själv rätt så kommer jag ändå att vilja ha en ny nästa vinter.

ajja man får se vilken jacka det till slut blir.


//Sandra

Presentation


Jag heter Sandra och bor i Ljusdal tillsammans med min sambo Andreas och våra söner Charlie & William.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13 14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards