Alla inlägg under september 2010

Av Sandra Ljung - 17 september 2010 18:47

I dag har jag varit trött hela dagen, så det har inte blivit så mycket gjort för min del. Andreas har städat och varit duktig.

Jag hade tänkt att rensa min garderob, men det har inte blivit av ännu.


Nu är Andreas hos en kompis och spelar fifa. Charlie ligger och leker och jag sitter här.


Lite bilder på Andreas och Charlie från i dag.


 


 


 

 


Älsklingar!



//Sandra

Av Sandra Ljung - 16 september 2010 21:52

Nu ligger jag och kikar på debatten på tv4 så här in för valet. Jag är ganska säker på att jag kommer rösta på socialdemokraterna

Dock så har Andreas råkat slängt våra röstkort och nu är det ju lite sent att beställa ett nytt, så jag hoppas att det går att lösa vid vallokalen.


I dag har jag och Charlie varit och käkat på ergyns med Sanna, Mikaela och Therese.

Lite pinsamt när vi skulle gå därifrån. Jag frågade Sanna om hon kunde öppna dörren åt mig (jag hade ju barnvagn), men hon tittade inte på mig när jag frågade, då gick en kille som satt ungefär där Sanna stod och öppnade dörren åt mig, så han måste trott att jag frågade honom, haha.


Förutom det har jag inte gjort så mycket idag, tvättat en tvätt som jag snart ska hänga.

Charlie somnade efter Idol idag, lite senare än vad han brukar nu för tiden. Men igår somnade han halv åtta och sov till halv nio i dag, så han sov hela tretton timmar!


Ska kolla klart på debatten nu efter nyheterna och sedan blir det någon film på tv1000.

Tv1000 är helt klart bättre än canal+ tycker jag.


//Sandra

Av Sandra Ljung - 15 september 2010 16:02

I dag har jag gått på Ljusdal med Lillill och vi handlade present till Mikaela. Vi ska hem till henne på Lördag eftersom att hon fyllde 20 i går.

Sedan gick vi hem till mig och slog in presenten. Och sen käkade vi mat, Andreas hade lagat mos och köttbullar.

Efter det kikade vi på film (how to deal), Men Lillill vart tvungen att gå till jobbet så hon hann inte se klart den. Nu tog den precis slut, ingen film som jag skulle titta på igen, den var ganska seg.


 

I dag ska jag göra klart dom sista korten. Och jag måste städa, det ser ut som ett bombnedslag.

Så jag har att göra hela dagen, och i kväll blir det Idol och sen blir det antagligen någon film.


//Sandra

Av Sandra Ljung - 14 september 2010 22:40

Jag börjar med att skriva om i går.

Var hemma hela dagen till klockan 16:30. Då gick jag och Charlie till bvc för att träffas i föräldrargruppen. Alla bebisar fick ligga på golvet och leka, vi föräldrar satt i en ring kring barnen. Charlie låg vid en liten tjej bebis och dom hade ett par leksaker vid sig, men så tog hon båda leksakerna och då började lilla tokungen att suga på hennes fot istället, och senare sög han även på en annan bebis fot, haha.

I föräldrargruppen pratade vi om barnsäkerhet, vad man bör tänka på osv.


  På vägen hem råkade jag knäppa den här bilden när jag skulle titta på mobilen.


Innan vi hade kommit hem igen så mötte vi Lillill (vi hade bestämt att jag och Charlie skulle sova hos henne i Lillhaga). Vi gick upp till oss och jag packade och gjorde oss klara, sedan började vi att gå mot Lillhaga.

På vägen dit stannade vi på sibylla och köpte varsin korv med mos. Dey var en jätte fin kväll, alldeles stjärnklart.

När vi hade varit hos Lillill en stund så somnade Charlie. Jag och Lillill satt och spelade skip-bo och sjöng för fulla muggar.

Charlie vaknade igen senare och hade ont i magen, så han var jätte ledsen, men det gick över efter några fisar och rapar och han somnade om igen.

Innan vi somnade så tittade vi på fröken svergie.


I morse vaknade vi av Charlie runt halv nio, jag bytte blöja och gav honom en flaska vällning. Sedan tittade vi på Sleeping with the enemy.

Efter filmen gjorde vi oss i ordning och gick till romerska (ett spa här i Ljusdal) för Lillill skulle jobba. Eller hon skulle får lära sig att göra ansiktsbehandling och hon skulle öva på mig, vilket var mycket skönt.

Först fick jag en rengörande cremé i ansiktet, sedan en ler ansiktsmask som och efter det fick jag massage med olja, sedan en dagcremé och ansiktsvatten. Nu känns ansiktet rent och lent.

Jag och Charlie stannade med Lillill på romerska hela tiden hon jobbade, det var två bokningar på bad. Efter varje bad så hjälpte jag henne att städa. Det var mycket mysigt att vara där, det är en sådan lugn atmosvär. Charlie sov nästan hela tiden.



                       


Klockan åtta ungefär slutade Lillill och då gick vi hem hit och kikade på idol. Efter Idol somnade Charlie. För en liten stund sedan gick Lillill till save.


I morgon ska jag och Lillill ta en tripp på Ljusdal.


Nu bilr det film :P


//Sandra

Av Sandra Ljung - 12 september 2010 22:36

I dag har jag gjort klart alla inbjudningskort och skickat i väg dom. Förutom det så har jag inte gjort så mycket, tittat på tv, lagat mat, tagit reda på tvätt, duschat och gjort mig i ordning.


Lite saker jag använde till dopkorten.

högen med brev.                  Presentpappren.                   Klistermärkerna.


Lägger inte in någon bild på det färdiga resultatet, gästerna får se dopkorten när dom får dom först :P Tänkte lägga ut en bild men Emelie tyckte inte att jag skulle göra det, och hon ar rätt.


Nu tänkte jag lägga in lite bilder på Charlie från de senaste dagarna :)


I går innan vi åkte till Andreas föräldrar. Världens sötaste!


 
Sitter och käkar majskork och tittar på tv, haha :P



Försöker bygga koja? haha. GOFIS! :)


Underbaraste underbara Charlie <3


//Sandra

Av Sandra Ljung - 11 september 2010 23:47

Har skit ont i handen! Sen klockan nio i morse tills nu har jag hållt på fixat med dopinbjudningarna- Först letade jag fram adresser till alla, sedan började jag lite med kuverten. Vid elva tiden åkte vi till Andreas föräldrar och hämtade korten som Andreas pappa hade skrivit ut, dom var i perfekt storlek så dom var jätte bra :)

Innan vi åkte hem igen så svängde vi in på dollar en sväng, och jag köpte present papper, lim, något papper och klistermärkena som jag inte nådde i går (jag tog presentpappret och pillade ner dom med det, haha).

När jag kom hem fortsatte jag med mitt pysslande. Klistermärkerna som jag köpte i dag (som jag hade fått kämpat lite för) var kass! klistret fastnade inte på märket utan satt kvar på plasten, så jag fick tejpa fast dom.

I morgon kan jag lägga in lite bilder på resultatet.


Nu ska jag kika på film med Andreas, vi skaffade tv1000 och fotbollskanaler idag :P


//Sandra

Av Sandra Ljung - 10 september 2010 14:42

I dag har jag och Charlie varit och handlat lite till dopet. Jag köpte servetter, kuvert, klistermärken som jag ska klista på kuverten (dom hade bara vita tråkiga kuvert) och pennor att skriva aderesserna med.
Först hittade jag nårga klistermärken med bebismotiv, men sedan såg jag några som skulle passa ännu bättre (dom var inte lika rosa) men dom hängde jätte högt upp, och jag såg ingen jag kunde fråga om hjälp så det fick bli dom första.


Andreas har åkt till Falun med någon kompis för att hjälpa han att lämna en bil där.

Charlie ligger på golvet och leker, han hittar nya saker att dra i hela tiden.


Nu ska jag laga något att äta, har bara ätit två mackor i dag. Börjar bli lite hungrig faktiskt.


//Sandra

Av Sandra Ljung - 9 september 2010 21:27

Andreas ringde mig i dag från jobbet och berättade att han har fått mer jobb! Vilket är skit bra :P Det skulle vara sista veckan nu, men troligtvis så har han fått jobb ett år framöver. är jätte glad för hans skull, och för vår skull. Nu känns det mer aktuellt att titta på ett större boende :)


I dag har jag och Charlie bara varit hemma. Sanna och Lillill kom hit en sväng på eftermiddagen och lyssnade på psalmer till dopet med mig, men jag vet inte riktigt vilken det blir ännu, dom tyckte sol och måne men vi får se vilken det blir :)


Så här ser dopkortet ut, fast utan text.


Här är det andra dopkortet jag gjorde.



Charlie somnade tidigt i kväll, vid halv åtta ungefär. Men han har bara sovit en ca timme på hela dagen i dag så det var inte så konstigt.


Nu ligger jag och tittar på Liar Liar.


//Sandra

Presentation


Jag heter Sandra och bor i Ljusdal tillsammans med min sambo Andreas och våra söner Charlie & William.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards