Alla inlägg den 14 september 2010

Av Sandra Ljung - 14 september 2010 22:40

Jag börjar med att skriva om i går.

Var hemma hela dagen till klockan 16:30. Då gick jag och Charlie till bvc för att träffas i föräldrargruppen. Alla bebisar fick ligga på golvet och leka, vi föräldrar satt i en ring kring barnen. Charlie låg vid en liten tjej bebis och dom hade ett par leksaker vid sig, men så tog hon båda leksakerna och då började lilla tokungen att suga på hennes fot istället, och senare sög han även på en annan bebis fot, haha.

I föräldrargruppen pratade vi om barnsäkerhet, vad man bör tänka på osv.


  På vägen hem råkade jag knäppa den här bilden när jag skulle titta på mobilen.


Innan vi hade kommit hem igen så mötte vi Lillill (vi hade bestämt att jag och Charlie skulle sova hos henne i Lillhaga). Vi gick upp till oss och jag packade och gjorde oss klara, sedan började vi att gå mot Lillhaga.

På vägen dit stannade vi på sibylla och köpte varsin korv med mos. Dey var en jätte fin kväll, alldeles stjärnklart.

När vi hade varit hos Lillill en stund så somnade Charlie. Jag och Lillill satt och spelade skip-bo och sjöng för fulla muggar.

Charlie vaknade igen senare och hade ont i magen, så han var jätte ledsen, men det gick över efter några fisar och rapar och han somnade om igen.

Innan vi somnade så tittade vi på fröken svergie.


I morse vaknade vi av Charlie runt halv nio, jag bytte blöja och gav honom en flaska vällning. Sedan tittade vi på Sleeping with the enemy.

Efter filmen gjorde vi oss i ordning och gick till romerska (ett spa här i Ljusdal) för Lillill skulle jobba. Eller hon skulle får lära sig att göra ansiktsbehandling och hon skulle öva på mig, vilket var mycket skönt.

Först fick jag en rengörande cremé i ansiktet, sedan en ler ansiktsmask som och efter det fick jag massage med olja, sedan en dagcremé och ansiktsvatten. Nu känns ansiktet rent och lent.

Jag och Charlie stannade med Lillill på romerska hela tiden hon jobbade, det var två bokningar på bad. Efter varje bad så hjälpte jag henne att städa. Det var mycket mysigt att vara där, det är en sådan lugn atmosvär. Charlie sov nästan hela tiden.



                       


Klockan åtta ungefär slutade Lillill och då gick vi hem hit och kikade på idol. Efter Idol somnade Charlie. För en liten stund sedan gick Lillill till save.


I morgon ska jag och Lillill ta en tripp på Ljusdal.


Nu bilr det film :P


//Sandra

Presentation


Jag heter Sandra och bor i Ljusdal tillsammans med min sambo Andreas och våra söner Charlie & William.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards