Alla inlägg den 7 september 2010

Av Sandra Ljung - 7 september 2010 22:07

Nu har jag gjort två olika dopkort på datorn, med bilder och text. När jag var klar så upptäckte jag att jag har skrivit en siffra fel i telefonummret! så jag måste skriva om allt, men det orkar jag inte nu. Jag vet ju i alla fall vilket typsnitt och storlek jag ska använda, och vad det ska stå.

Andreas ska få titta på dom när han kommer hem och säga vilket han tycker vi ska använda, så jag behöver bara göra om ett.


Charlie på BB.


Charlie somnade åtta i kväll. Nu ligger han och drömmer tror jag för han ligger och gnyr lite.


Funderar om jag ska gå och lägga mig snart, så att jag är lite pigg i morgon.


Nattinatt.


//Sandra

Av Sandra Ljung - 7 september 2010 11:53

Usch, jag är jätte trött i dag! Steg upp med Charlie tio i sju i morse, bytte blöja och gav honom frukost sedan tittade vi på tv en stund och efter det när klockan var ca halv nio gick vi och la oss en sväng igen. Halv elva var klockan när vi vaknade nästa gång.

Andreas har åkt i väg en sväng för att hjälpa någon kompis att bära en soffa och sedan skulle han handla. Charlie sitter och tittar på tv och leker i babysittern och jag ligger i soffan och skriver detta.


I kväll börjar Idol! Uttagningarna är roligast tycker jag :)


Nu ska jag nog kika på uppdrag granskning, det var Emelie som pratade om det i går. Det verkade helt sjukt, Föräldrar i te.x Svergie vill ha mer tid att umgås med sina barn så dom anställer folk från te.x Estland som ska komma och ta hand om hushållsarbetet åt dom, Men dom som kommer och jobbar får ju lämna sina barn i hemlandet och får aldrig träffa dom. Därför har det blivit jätte många föräldrarlösa.

Tänk om jag skulle vara tvungen att lämna Charlie för att åka och jobba hos någon rik familj som vill ha rent i huset och mer tid för deras barn medans jag aldrig skulle träffa Charlie! vad hemskt! Dom kan väl städa deras egna jävla hus och skänka pengarna istället!


//Sandra

Presentation


Jag heter Sandra och bor i Ljusdal tillsammans med min sambo Andreas och våra söner Charlie & William.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards