Alla inlägg den 5 september 2010

Av Sandra Ljung - 5 september 2010 19:38

Farmor & farfar kom inte i går, dom hade problem med bilen och var på auktion. Jag gjorde inget speciellt i går, var bara hemma sedan gick jag och handlade när Andreas kommit hem. Vi gick och la oss vid 22:00 i går, Andreas var trött och jag var rastlös och visste inte vad jag skulle göra, men jag somnade ändå ganska snabbt.


Charlie och moster Linda för några veckor sedan.


Nu sitter jag här fullproppad med mat & tårta, i soffan. Vi hade bjudit hit mamma, Leif och Linda på middag. Jag lagade maten som Andreas hade tänkt att laga (han jobbade, så han kunde inte), ädelostsås, champinjoner, kött och klyftpotatis. Det var jätte gott, alla vart nöjda och mätta. Linda hade tagit med sig en bit tårta som hon ville att vi skulle smaka på, hon ska ju göra tårtan till dopet, och den var super god! så den blir det :)


Mamma hade köpt en bitring till Charlie som hon hade med sig, och jag kokade den (det brukar man göra med, nappar,bitringar,nappflaskor åså), men en del på den började smälta! så det var bara att kasta den.


Ja i dag så har jag städat och lagat mat, sen har jag inte hunnit med så mycket mer.


 


Charlie ligger och sover nu, han stenslocknade när mamma höll på att ge honom vällning. Andreas har åkt till jobbet för att spänna handbromsen på bilen, han ska troligen besikta den i morgon.


I kväll blir det bara tv-tittning och data-sittning skulle jag tro.


//Sandra

Presentation


Jag heter Sandra och bor i Ljusdal tillsammans med min sambo Andreas och våra söner Charlie & William.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards