Alla inlägg under augusti 2010

C

Av Sandra Ljung - 16 augusti 2010 22:14

Jag har tråkigt! Charlie somnade för en liten stund sedan och Andreas jobbar ju fortfarande, på tvn visas bara skit eller sådant man har sett förut och datorn är inte speciellt rogivande. Om Andreas var hemma nu så skulle han säga "du kan ju alltid diska, tvätta eller städa" haha. Men det har jag ingen lust med, det har man väl nästan aldrig iofs.


 


Nu är resan till Stockholm bokad! Den 23/8 (om en vecka) klockan 19:14 åker vi :) Jajusste, jag har inte berättat att jag ska till Stockholm med Lillill. Jag, Lillill och Mysan (Lillills syster) ska bli fotograferade på Studio Stockholm 24/8, vi ska ha med oss tre olika outfits, håret och sminket ska dom fixa där på oss kostnadsfritt, sedan blir vi fotograferade gartis och sen får vi köpa bilderna om vi vill. Det kommer bli kul! :)

Vi åker som sagt på Måndagen och kommer hem på Torsdagen, egentligen ville jag åka hem på Onsdagen eftersom att jag fyller år på Torsdagen och jag vill helst vara hemma då, förra födelsedagen var jag tvungen att spendera i Stockholm och den var hemsk, visserligen var jag själv då. Dessutom har vi tid på bvc på Torsdagen, men den får jag väl boka om. Kruxet ligger i att vi åker gratis hem på Torsdagen, men men det löser sig :) Jag ser iaf fram emot Stockholmsresan, dock så kommer jag sakna ihjäl mig efter Charlie! Han ska bo hemma hos pappa och kanske mamma dom dagarna, och jag vet att han kommer att ha det bra och bli välomhändertagen men jag kommer ju sakna han sjukt mycket! Men jag antar att det är bra att släppa honom lite, både för han och mig, även fast det är jobbigt.


Det värsta med att vara mamma är att man oroar sig hela tiden. Det bästa med att vara mamma är att man har någon som man älskar så mycket så att man oroar sig hela tiden!


//Sandra

Av Sandra Ljung - 16 augusti 2010 13:36

Andreas har börjat jobba i dag! Han fick jobb i Fredags, vilket är super bra :) Han började klockan ett i dag och slutar förmodligen klockan 00:00 i natt. Egentligen ska han jobba från 15:00 till 00:00 men han skulle antagligen ha introduktion i dag. Han har jobb i en månad framöver och sedan får man se hur det blir. Så nu ska han stå och fräsa en månad framöver och jag blir "hemmafru", haha.


Bebis Charlie ligger och sover nu. I dag har han fått i sig nästan en hel flaska med välling så det tar sig :) När han äter har han börjat med att vifta med armarna så maten flyger överallt.


 



Nu är datumet för dop satt, den 2 oktokber klockan 14:00. Så nu är det bara att börja fixa inbjudningskort. Vi ska bjuda ungefär 45 personer, så det är en hel del fika som måste fixas också men det ska Linda hjälpa mig med.


//Sandra

Av Sandra Ljung - 15 augusti 2010 16:29

I dag sov jag otroligt länge! eller först så steg jag upp med Charlie vid åtta, och vi var uppe kanske en och en halv timme. Sedan gick vi och la oss igen. Andreas gick upp med Charlie när han vaknade nästa gång. Klockan kvart över ett kom Andreas och väckte mig, det kan man kalla sovmorgon!

Jag har väl en del sömn att ta igen sedan dom senaste sex månaderna.

Charlie har blivit riktigt duktig på att sova nu, han somnar vid tio på kvällen och vaknar vid åtta på morgonen.


 


Nu ligget plutten och sover, Andreas åkte till någon kompis och skulle titta på fotboll och jag har nyss tittat på en film "marry me" på kanal nio.


I veckan ska Lillill och jag gå till frisören och klippa oss, det ska bli så otroligt skönt att få göra något med mitt just nu hängade hår. Det är ju inte så lätt att klippa sig själv. Vi har ännu inte beställt någon tid men vi ska göra det i morgon.


På Lördag ska jag, Andreas och Charlie göra något men vi vet inte vad, mamma ringde för någon dag sedan och sa att vi är upptagen på Lördag till Söndag. En överraskning eftersom att jag snart fyller år, jag älskar överraskningar! :D

Av Sandra Ljung - 14 augusti 2010 15:55

När jag skaffade den här bloggen så tänkte jag, att nu ska jag skriva varje dag (något jag inte gjorde i min gamla blogg) men så har det inte blivit, det känns som att jag blir sämre och sämre på att skriva.


Jag börjar det här blogg inlägget med att berätta om gårdagen, jag orkar inte sitta och rabbla upp vad jag gjorde dagarna innan.


I går åkte jag, Charlie & Andreas till Andreas föräldrar och där vart vi bjuden på lunch, biffar, potatis och grönsaker, mycket gott var det.

Resten av dagen var jag bara hemma.

I går fyllde Charlie sex månader, tänk att ett halv år redan har gått! Han fick lite mangopuré, vilket tycktes om även jag tyckte den var jätte god! Han fick även gröt för första gången, det gick också i. På kvällen innan han skulle sova så fick han vällning, men det var ingen höjdare, förhoppningsvis så börjar han tycka om det, han kanske måste vänja sig lite bara. Han drack även ur pipmugg för första gången, men det var ganska svårt.


    mmm..gott med gröt! :)

    Inte lika gott med vatten.



Klockan 12.00 i dag kom Sanna och hennes mamma och jag klippte Sannas mamma.

När klippningen var klar och dom hade gått hem så gick Andreas, jag och Charlie och handlade.

Efter det så lagade jag mat, biffar som vi hade fått av Andreas mamma, potatis, ostsås och kokta morötter.

Nu ligger Charlie och lyssnar på musik i hans säng, Andreas har gått iväg för att se fotboll med några av sina vänner och jag sitter här, men det känns som att jag skulle kunna somna vilken sekund som helst.


//Sandra

Av Sandra Ljung - 11 augusti 2010 19:19

Usch, jag är förkyld! det känns som om jag ska få feber.

Nu ligger jag ner krypen i soffan och ska kika på film.



Av Sandra Ljung - 11 augusti 2010 15:52

Det vart inget mer skrivet i Lördags eftersom att jag, Charlie och Lillill gick till storhaga för att vara barnvakt åt Louie (vet inte riktigt hur man stavar hans namn), Lillills systers barn som är ca ett och ett halvt år.


Jag, Charlie, Louie och Lillill.


Vi sov i storhaga. Charlie somnade runt 21:30 och Louie runt 22:00. När ungarna hade somnat så tittseade jag och Lillill på Paranormal activity, måste säga att det var en väldigt seg film, man längtade tills det skulle bli natt för det var nästan bara då det hände saker.

 Lillill och jag somnade vid tre tiden. Klockan sex var det dags att gå upp med Charlie men han var som tur var inte uppe så länge utan somnade om efter en stund och då gick jag och la mig igen. Nästa gång han vaknade så var Lillill snäll och gick upp med honom och lät mig sova.


När vi båda hade stigit upp och käkat frukost så gick vi hem. Jag var hemma ett tag och käkade åså. På kvällen skjutsade Andreas mig och Charlie till Lillill som var i Lillhaga. Vi spelade lite skip-bo och pratade. 22:00 kom Andreas och hämtade Charlie och mig.


I Måndags åkte jag och Lillill till Storhaga, Lillills syster har åkt på semester så vi var ensamma, där skulle vi ha "uppesittarkväll". Sanna kom en stund efter att vi hade kommit. Såsmåningom vart vi hungrig men dock fanns det inte så mycket mat. Vi hörde att glassbilen kom så vi tänkte köpa glass, men vi hade tur det fanns också mat på glass bilen. Så vi tänkte köpa ett paket "mormors godaste äppelpaj" glass, och en pizza att dela på, men pizzan som kostade 40kr var slut så glasskillen sa att jag kunde ta något annat för halva priset, jag frågade om jag kunde få två andra för halva priset, och det fick jag, så jag betalade bara 31kr för en lasagne och en fiskgratäng.

vi käkade, ät glass och spelade spel. Sanna åkte hem på kvällen någon gång.

Jag och Lillill vart sittandes uppe till klockan fem på morgonen med guitar hero och sedan somnade vi när vi började att titta på en film.


I går sov vi till elva på morgonen. Andreas kom med Charlie någon timme senare och yttligare en stund senare så kom han med Marze som han hade hämtat upp på stationen.


Marze.


Lillill.


Vi spelade spel, lagade mat, pratade och kikade på tv.

Charlie var vaken nästan hela tiden men han somnade en sväng och då la vi honom i ett tält och där verkade han trivas.


Tältet.


Sovande sötnos.


Men nu kom Andreas hem med Charlies up&go paket som jag måste öppna :P


//Sandra



Av Sandra Ljung - 7 augusti 2010 12:27

Nu är vi hemma igen, eller jag och Charlie är hemma, Andreas åkte iväg och skulle dra en golfrunda eller två.


I Torsdags åkte vi ju och käkade på Albertina i skärså med Andreas familj, jag käkade rökt pepparlax och det var utsökt! dit måste man åka någon mer gång, super god mat.


I bilen på väg till pappa så lipade jag åt Charlie och han lipade tillbaka och sedan började han lipa jätte mycket och det har han fortsatt med, han lipar lite då och då och sträcker ut tungan och gör prutt ljud, haha.


När vi kom till pappa så var farmor, farfar och Patrik där. Pappa, Andreas och farfar började att fixa Andreas bil och dom lyckades fixa nånting tror jag med den behövs lagas mer, så från och med i morgon har vi ingen bil att åka förrens den är fixad och ombesiktad.

Sedan sov vi hemma hos pappa.


På Fredagen åt vi lunch hos pappa, stek, potatis, sås och grönsaker, och till efterrätt glass & varma hallon, en riktig söndagsmiddag.

En sund efter maten så for vi hem till mamma. Andreas och Charlie somnade en stund strax efter att vi hade kommit dit.

Jag blonderade Lindas hår, men tyvärr så räckte inte alla blonderingscréme till hela håret, men jag tyckte att det var bra ändå.

Charlie fick nya kläder av mamma som han har på sig i dag, han fick också en haklapp, en pipmugg och en gosedjurs ekorre.

När Leif kom hem från jobbet så käkade vi pizza.


Nu måste jag ta upp Charlie, skriver mer sen :)


//Sandra

Av Sandra Ljung - 4 augusti 2010 22:53

I dag kom Sanna, Mikaela och hennes systar hit, och jag klippte Mikaela och hennes systrar. Det var kul att få klippa lite, jag längtar tills jag ska ut på salong! :)


Satt och kikade lite på saxar och hittade en massa som jag skulle vilja ha, bland annat de på bilderna. Skulle vara kul att införskaffa sig nya saxar innan man börjar jobba, men det är ju inte det billigaste.


I morgon drar jag, Andreas och Charlie till Söderhamn med Andreas föräldrar, hans syster, hennes kille och deras barn. Där ska vi käka på någon resturang.


Efter att vi har varit där ska Andreas, jag och Charlie åka hem till pappa en sväng. Pappa ska kika om han kan fixa handbromsen på Andreas bil.

Efter att vi har varit där så ska vi åka till mamma och Leif och där ska vi sova tills på Fredag.


Är dom inte söta, mina älsklingar :)


Nu ska jag hitta på något annat, kanske dags att gå och lägga sig snart.


//Sandra

Presentation


Jag heter Sandra och bor i Ljusdal tillsammans med min sambo Andreas och våra söner Charlie & William.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards