Alla inlägg den 11 augusti 2010

Av Sandra Ljung - 11 augusti 2010 19:19

Usch, jag är förkyld! det känns som om jag ska få feber.

Nu ligger jag ner krypen i soffan och ska kika på film.



Av Sandra Ljung - 11 augusti 2010 15:52

Det vart inget mer skrivet i Lördags eftersom att jag, Charlie och Lillill gick till storhaga för att vara barnvakt åt Louie (vet inte riktigt hur man stavar hans namn), Lillills systers barn som är ca ett och ett halvt år.


Jag, Charlie, Louie och Lillill.


Vi sov i storhaga. Charlie somnade runt 21:30 och Louie runt 22:00. När ungarna hade somnat så tittseade jag och Lillill på Paranormal activity, måste säga att det var en väldigt seg film, man längtade tills det skulle bli natt för det var nästan bara då det hände saker.

 Lillill och jag somnade vid tre tiden. Klockan sex var det dags att gå upp med Charlie men han var som tur var inte uppe så länge utan somnade om efter en stund och då gick jag och la mig igen. Nästa gång han vaknade så var Lillill snäll och gick upp med honom och lät mig sova.


När vi båda hade stigit upp och käkat frukost så gick vi hem. Jag var hemma ett tag och käkade åså. På kvällen skjutsade Andreas mig och Charlie till Lillill som var i Lillhaga. Vi spelade lite skip-bo och pratade. 22:00 kom Andreas och hämtade Charlie och mig.


I Måndags åkte jag och Lillill till Storhaga, Lillills syster har åkt på semester så vi var ensamma, där skulle vi ha "uppesittarkväll". Sanna kom en stund efter att vi hade kommit. Såsmåningom vart vi hungrig men dock fanns det inte så mycket mat. Vi hörde att glassbilen kom så vi tänkte köpa glass, men vi hade tur det fanns också mat på glass bilen. Så vi tänkte köpa ett paket "mormors godaste äppelpaj" glass, och en pizza att dela på, men pizzan som kostade 40kr var slut så glasskillen sa att jag kunde ta något annat för halva priset, jag frågade om jag kunde få två andra för halva priset, och det fick jag, så jag betalade bara 31kr för en lasagne och en fiskgratäng.

vi käkade, ät glass och spelade spel. Sanna åkte hem på kvällen någon gång.

Jag och Lillill vart sittandes uppe till klockan fem på morgonen med guitar hero och sedan somnade vi när vi började att titta på en film.


I går sov vi till elva på morgonen. Andreas kom med Charlie någon timme senare och yttligare en stund senare så kom han med Marze som han hade hämtat upp på stationen.


Marze.


Lillill.


Vi spelade spel, lagade mat, pratade och kikade på tv.

Charlie var vaken nästan hela tiden men han somnade en sväng och då la vi honom i ett tält och där verkade han trivas.


Tältet.


Sovande sötnos.


Men nu kom Andreas hem med Charlies up&go paket som jag måste öppna :P


//Sandra



Presentation


Jag heter Sandra och bor i Ljusdal tillsammans med min sambo Andreas och våra söner Charlie & William.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards