Alla inlägg den 19 juli 2010

Av Sandra Ljung - 19 juli 2010 22:04

I Lördags var jag på tjejkväll hos Sofie, Lillill och jag kom dit ganska sent runt tio tror jag eftersom att hon hade jobbat och jag var hemma med Charlie. Vi hade det trevligt, satt på balkongen, pratade och drack.

Senare på kvällen när jag var på väg hem försvann min mobil! så nu är jag utan. Det känns inte så kul att någon kanske har min mobil med alla mina bilder, sms och nummer. Tur att jag la in alla bilder på datorn tidigare den veckan. Men det är tråkigt att den är borta. Jag beställde ett nytt halebopkort idag, så jag får väl det om någon dag.


Igår var jag och Charlie med Lillill hemma hos henne och save. Mysan, Simon och Per kom dit en sväng och spelade spel med oss. Sedan drog vi på statoil och köpte smörgåsrån och glass, men vi glömde att äta glassen kom jag på nu, haha.

På vägen tillbaka från statoil så träffade vi save och andreas en sväng som var på fest. Sedan gick vi hem till Lillill och käkade smörgåsrån och tittade på film.


Vi tittade på en film som hette månprinsessan (om en tjej som var månprinsessa och måste hitta några pärlor som hon skulle ge tillbaka till naturen annars skulle hela dalen hamna i evigt mörker). Och sedan när vi hade somnat så drömde jag att jag var en månprinsessa, haha, jag flög i luften så fort jag kunde och tyckte det var jätte roligt, sedan flög jag på en enhörning eftersom att det gick fortare och jag hade bråttom och pärlorna hade jag i handen. Haha!

Flummigt.


I dag gick jag hem från Lillill vid tolv-ett tiden och sedan dess har jag bara varit hemma nästan.



//Sandra

Presentation


Jag heter Sandra och bor i Ljusdal tillsammans med min sambo Andreas och våra söner Charlie & William.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards