Alla inlägg den 9 juli 2010

Av Sandra Ljung - 9 juli 2010 22:56

I dag gick jag och Charlie till Sanna på eftermiddagen/kvällen nångång. Vi satt och pratade lite, lekte med Charlie och sedan klippte jag henne, jag fick ta av en bra bit så det var kul! :) och hon vart nöjd och jag vart nöjd (har bilder på mobilen som jag kan lägga ut sen)

Efter klippningen gick vi till coop, där köpte jag lasagne, jag hade ju inte ätit någon middag och då var klockan 20:00-20:30.

Sedan gick vi hem till henne igen där jag värmde maten och åt. Vi satt och pratade en stund till, Sanna sa hej till Charlie och det lät precis som han sa hej tillbaka och det var inte bara en gång utan flera gånger på rad! haha.

Runt 22:00 gick vi hem.


När jag kom utanför här och hade rullat ner vagnen till dörren in till källaren så fick jag inte upp källardörren, jag tog med mig Charlie och försökte öppna den inifrån (jag gick då genom portenoch in i trapphuset och sedan ner i källaren inifrån) men det gick inte heller! Åh vad irriterad jag vart, så jag gick ut till vagnen igen och ringde Andreas och sa att jag inte fick upp dörren men han kunde inte hjälpa mig så mycket såklart. Men jag vart tvungen att ställa vagnen i trapphuset så får Andreas fixa ner den när han kommer hem, eller ja det blir väl antagligen i morgon.


Nu har jag precis nattat Charlie.

Andreas är på fest och jag har ingen aning när han planerar att komma hem.


I morgon ska jag och Charlie umgås med Sanna och Lillill, vi ska nog spela lite spel och bara ha trevligt.


//Sandra

Av Sandra Ljung - 9 juli 2010 13:39

Nu var det någon dag sedan jag skrev, men jag har inte orkat eller så har datorn varit super seg. Men Andreas har formaterat om den nu :)


I måndags åkte ju jag och Charlie till mamma. Där åt jag årets första jordgubbar, mumms! Annars gjorde vi inte så mycket, jag tänkte åka och bada med Linda men hon kom hem vid tio halv elva på kvällen, så det vart för sent.

På Tisdagen kom Andreas efter besiktningen, som han hade fått en tvåa på så han måste besikta om den.

Charlie låg på golvet hemma hos mamma och rullade till mage för första gången, sedan lyfte han på huvudet men det vart för tugnt så han slog huvudet i golvet, men det gick bra.

Vi åt mat hemma hos mamma och Leif, kålrotspuddig med potatis och sås. När klockan närmade sig sex så åkte vi hem, men innan vi for hem så handlade vi på willys, fem kilo potatis för 5kr! Billigt.


  


På Onsdagen åkte Andreas, jag och Charlie med Linda & Jocke på deras flotte. Charlie låg och sov i vagnen halva tiden, på vägen tillbaka så vaknade han. Vi var bara ute en sväng eftersom att Andreas skulle titta på fotboll.

Så när vi hade kommit i land skjutsade Andreas hem mig och Charlie sedan åkte han och tittade på fotboll.

Charlie var vaken en stund sedan åt han lite och somnade för natten.


I går kom farmor och farfar hit igen och hälsade på, med sig hade dom en keps till Charlie, han har tre exakt lika kepsar nu i samma storlek, haha, tyvärr är dom för stora. Snyggkepsen som jag köpte till honom har blivit för liten, när jag köpte den var den alldeles för stor! Han växer så snabbt.

Farmor och farfar var här en stund sedan åkte som igen. Resten av dagen gjorde jag inte så mycket.


Idag har jag inte gjort något alls nästan. Jag ska kanske vara med Sanna senare. Andreas är ute och fiskar och han blir nog ute hela dagen. Charlie ligger och sover men han borde vakna snart, han har sovit länge nu.


Tyvärr blir det ingen bild den här gången eftersom datorn är ju omformaterad och alla bilder borta, eller jag har dom på en skiva.


//Sandra

Presentation


Jag heter Sandra och bor i Ljusdal tillsammans med min sambo Andreas och våra söner Charlie & William.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards