Alla inlägg den 31 maj 2010

Av Sandra Ljung - 31 maj 2010 18:20

Är alldeles trött och slut!

I går åkte Lillill, Charlie och jag till Bollnäs för att gratulera mamma på morsdag och mormor för att hon snart fyller år. Jag gav dom ett varsit inramat kort på Charlie. Hos mormor var det full fart, moster Camilla och hennes man Tobbe, moster Carina och hennes man Janne, morbror Tony, kusin Niklas, mamma, Leif, Linda, Lillill, jag och Charlie var där (och du kan ju gissa vem som vart medelpunkten). Vi fick smörgåstårta och sedan morotskaka till efterätt, gott gott! Charlie tyckte det var roligt med så mycket uppmärksamhet, han satt och pratade och skrattade.


(Bilden som mamma och mormor fick)


Efter att vi hade varit hos mormor så åkte vi till hem till Mamma och Leif i Rengsjö. När vi kom dit så åkte jag, Lillill, Leif och Linda iväg för att titta på en vall i skogen där man kanske kan döpa Charlie. Det var faktiskt väldigt fint där, en trä stuga, en stor gräsmatta och en sjö nedanför. Linda hittade en massa mörklar (svamp) som hon plockade. När vi ändå var ute och åkte i skogen så åkte runt en sväng för att försöka få syn på en älg eller en björn. Vi lyckade få syn på tre älgar, och Lillill såg en mus men ingen björn.

När vi kom hem igen så spelade jag, Linda och Lillill ett parti skip-bo innan vi somnade, jag vann!


Idag gick jag, mamma, Lillill och Charlie på en promenad och köpte glass. resten av dagen tog vi det bara lugnt i solen. Klockan 17:14 gick vårat tåg till Ljusdal, innan vi for hem så köpte mamma ett par bitringar till Charlie, igår fick han även två nya t-shirts en som det stod "mormors älsklig" på och en som det också stod något liknande men jag minns inte vad nu och är för trött för att gå och titta.


Nu är vi hemma och jag har nyss kokat bitringarna. Andreas är och spelar minigolf, men kommer väl hem om en stund. Snart måste jag börja med maten men har ingen som helst lust eller aning om vad jag ska göra.


//Sandra

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Jag heter Sandra och bor i Ljusdal tillsammans med min sambo Andreas och våra söner Charlie & William.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<<
Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards